Yazılım ve Teknoloji

depo Siparişlerim doğru yazılım ile mi veriliyor?
depo Sevkiyat yazılımım yeterli mi?
depo Raporlama sistemim yeterli mi?
depo Temel performansları sistem üzerinden takip edebiliyor muyum?
depo Depo yönetim sistemi yazılımı seçimim doğru mu?
depo Kullandığım yazılımın tüm olanaklarından faydalanıyor muyum?
depo Hangi yazılımı seçmeliyim?
depo Acaba yazılıma gereksiz yere fazla mı yatırım yapıyorum?
depo Hangi elleçleme makinesini (Forklift ,transpalet , order picker vb.) kullanmalıyım?
depo Makine ekipman bakım malyetlerimi nasıl düşürebilirim?
depo Makine ekipmanı almak yerine kiralamalı mıyım?
depo Raf seçimini nasıl yapmalıyım?
depo Stretch film yerine daha az maliyetli ne kullanabilirim?

 

bizimle iletişime geçiniz




Kervan İzmir’de yola  çıktı

İzmir’de, lojistik firmalarının lojistik ve tedarik zinciri süreçlerini analiz ederek, verimli ve yeni tedarik zinciri süreçlerini oluşturmak amacıyla; sektörde yöneticilik düzeyinde uzun yılar hizmet vermiş deneyimli bir ekiple kurulan Green Lojistik Danışmanlık, İzmir’e hizmet vermek için yeni bir yatırıma girdi.. Green Lojistik Danışmanlık, bir teknopark  Ar-Ge projesi olan ve ülkemizde son dönemde geliştirilen bulut bilişim mimarisiyle hazırlanış son teknoloji yazılımlardan bir tanesi olan Kervan Uluslararası Nakliye ve Lojistik Yazılımının Ege Bölge Müdürlüğü’nü almıştır. 

Kervan,  şirketinizde sadece nakliye süreciyle ilgili değil şirketinizin tüm yönetim fonksiyonlarında çözüm sağlayan  bir şirket yönetim sistemidir. Yedek parçalardan, tedarikçilere, personel işlemlerinden finans yönetimine kadar tüm süreci tek bir sistemden görür ve çalışırsınız. 

Bulut bilişim mimarisiyle hazırlanmış bir internet yazılımı olan KERVAN ile internetin olduğu her yerden, internet ulaşımı olan her cihazla şirketinize bağlanabilir ve anlık verilerinize ulaşabilirsiniz. Özellikle sahadaki verilerin anlık girişi şirketinize hız kazandıracak, ciddi bir tasarruf getirecek ve verilerin sisteme doğru ulaşmasını sağlayacaktır. Kervan ile Yeni Türk Ticaret Kanunu ve dünyanın gelecek senaryolarına karşı bilgi işlem alt yapısını hazırlamış olacaksınız.

Sürekli değişen, gelişen inovatif yapı
Kervan; paket yazılımın ötesinde, her firmanın kendi süreçlerine göre uyarlanabilen terzi işi bir yazılımdır. Çünkü biz, her Firmanın operasyonel ve idari süreçlerinin kendine özgü olduğunu ve bunun da bizzat firmanın bir gücü olduğunu biliyor ve kullanacağı sistemlerin de firmaya özgü olması gerektiğine inanıyoruz.
Tek tuşta şirkete özgü rapor  
Operasyonel işlemlerle ilgili yönetimsel raporlar KERVAN tarafından otomatik olarak, anlık hazırlanır. Bu sayede idari personelinizi rutin raporlarla boğuşmaktan kurtarır, karar mekanizmasında daha etkin görev almasını sağlayabilirsiniz.
Yetkilendirme ve kolay kullanım
Kervan’la şirketteki her personel kendi iş tanımına cevap verecek şekilde, ona özel sayfalarda çalışır. Böylece programın kullanımı esnasında kafa karışıklıklarına meydan verilmez. Ayrıca, yetkiler de personelden personele değişir. Hiç bir personel, yetkisi dışında bir sayfaya veya bilgiye erişemez. Dolayısıyla herkes sistemde görmesi gerektiği kadar alanı görür ve çalışır.
Müşterinize en iyi hizmeti sunun
KERVAN’da müşteriniz de sizin sisteminizin bir parçası olur, sizin belirlediğiniz çerçevede operasyonel faaliyetler de dâhil kendi süreçleriyle ilgili her bilgiyi KERVAN aracılığıyla edinebilir. Bu, müşterinizin memnuniyetini arttırır, şirketinizin daha şeffaf hizmet vermesini mümkün kılar.
Green Lojistik Danışmanlık, lojistik firmalarını geleceğe hazırlayacak olan Kervan Uluslararası Nakliye ve Lojistik yazılımını firmalarımıza yapılandırmaya başladı. Kervan ailesine katılın, geleceğinizi güçlendirin.  

Akreditasyon istiyorum